Menu kaart
Vis, vis en nog eens vis
Menukaart
Proef de zee-menu
Per week wisselend 3-gangen menu
incl. glas wijn en kop koffie
(á la carte ook mogelijk)
(Elke dinsdag en donderdag)
€ 27,00
Senioren menu
Elke maandag verwelkomen wij 55-plussers met een 3-gangen diner inclusief 1 glas wijn en koffie
(A la carte ook mogelijk op maandag)
€ 21,95
UITGELICHT!
Kids menu
Kibbeling met friet & ijs
€ 12,50
Of
Frikandel met friet & ijs
€ 9,50
Of
slibtong met friet & ijs
€ 12,50
Wandeling door de kaart
7 kleine gerechtjes
door onze menukaart
(alleen te bestellen per tafel)
€ 39,50
Volgt u een dieet of eet u liever geen vis en of vlees, dan bent u bij ons uiteraard ook van harte welkom! Laat het ons tijdig weten zodat wij onze specialiteiten op uw wensen kunnen richten.
OESTERPROEVERIJ
Zeeuwse creuse
Romige maar zilte smaak.
Zeeuwse platte 0000
Delicate fijne smaak
Pearls of Ireland
Delicate fijne smaak
Franse creuse 'Charente Maritieme'
De smaak van de oester is zacht en aromatisch
Creuses Rockefeller
Zeeuwse creuses gegratineerd.
TAPAS
Bergsdiep tapasplank (per persoon)
Garnaalbitterballen, steurgarnalen, gefrituurde gamba's, kibbeling, mosseltjes en gemarineerde ansjovis met chilisaus en knoflookmayonaise
SASHIMI
Sashimi van tonijn
Geserveerd met wasabi en sojasaus
Sashimi van zalm
Geserveerd met wasabi en sojasaus
Sashimi duo van zalm en tonijn
Geserveerd met wasabi en sojasaus
VOORGERECHTEN
Hollandse garnalen
Hollandse garnalen salade, cocktailsaus en garnalenbitterbal
Duo van gebakken coquilles en scampi's
met creme van pastinaak en een krokantje van truffelaardappel
Huisgerookte Oosterschelde paling
Lauwwarm op een bedje van zeewiersalade
Duo van tonijn
Tataki en tartaar van tonijn met een krokantje van sesam
Vispalet Bergsdiep
Hollandse garnalen, gerookte zalm, gerookte paling
Krabscharen (300 gram)
koud geserveerd op Grootmoeders wijze
Gegratineerde mosselen(seizoen)
Met kruiden, knoflook en kaas
Gamba's à la pil pil
Gepelde gamba's in hete olijfolie met knoflook en Spaanse peper
Runder carpaccio
Dun gesneden rundvlees met kappertjes, olijven,
parmezaanse kaas en rucola
SOEPEN
Gevulde vissoep
Gevuld met verse stukjes vis
Bisque
Huisgemaakte kreeftensoep gevuld met stukjes kreeft
SCHAAL & SCHELPDIEREN
Gegrilde white Barnarly gamba's
Met verse knoflook en rode peper
Gamba’s à la pil pil
Gepelde gamba’s in hete olijfolie met knoflook en Spaanse peper en rauwkost salade
Vis paella
Gevuld met schaal- en schelpdieren (35 minuten)
Bouillabaisse
Schaal- en schelpdieren overgoten met een kreeftenbisque
Pasta met verse zalmmoot
Met dille, seizoensgroenten, kappertjes en een witte wijnsaus
Zeeuwse mosselen (seizoen)
Gekookt of gewokt
Nova Scotia Kreeft
Kreeft gekookt of gebakken, geserveerd met huisgemaakte mayonaise
Bergsdiep plateau
Oester, krabschaar, scampi, steurgarnaal en gewokte schelpen
Fruits de Mer Royaal
Diverse warme en koude schaal-en schelpdieren, halve kreeft met huisgemaakte mayonaise(minimaal 2 personen)
SPECIALITEITEN VIS
Dorade a la sal
Dorade, zoutkorst, citroen (35 minuten)
Zeebaars (filet)
met truffel-risotto, pastinaakcrème en kokkels
Zalm (moot)
Uit de oven met mozzarella, pesto en paksoi
Vispan uit de oven
Gevuld scampi's, verschillende vissoorten en roomsaus
Tonijn
Met taugé, paksoi, wakame en sojasaus
Kabeljauw
omwikkeld met seranoham, couscous en gebakken uitjes
Tarbot
met kreeftensaus en hollandse garnalen
Trio van vis
Zalm, zeebaarsfilet, slibtong op een bedje van groenten
VIS NATUREL
Onze naturel vis wordt gebakken en geserveerd met friet en groenten
Zalm moot
Kabeljauw
Tonijn
Sliptong
Zeetong
Zeebaars
Tarbot
Vangst van de dag
VLEES
Biefstuk
Met seizoensgroenten en pepersaus
Varkenshaas
Met een saus van paddenstoelen
DESSERTS
Crème brulée
Met een bolletje vanille-ijs
Carpaccio van ananas
Met Malibu-crème en vanille-ijs
Trio van chocolade
Chocolademousse, chocolade-ijs en een moelleux
Dame blanche
Vanille-ijs met huisgemaakte chocoladesaus
Kersen Rromanoff
meringue en kersen
Tiramisu
met vanille-ijs en slagroom
Koffie compleet
kopje koffie, bolletje vanille-ijs, luxe zoetigheidje, toefje slagroom en een likeurtje (Zeeuwse babbelaar)
Kaasplankje
5 soorten kaas, compote en vijgen noten brood
p.p
2 st.
€ 6,50
9,50
€ 7,00
€ 6,75
€ 7,00
6 st.
€ 18,50
€ 27,00
€ 19,00
€ 18,75
€ 20,00
€ 12,75
€ 11,75
€ 12,50
€ 15,50
€ 15,00
€ 16,00
€ 14,50
€ 16,00
€ 16,00
€ 14,50
€ 13,50
€ 12,50
€ 7,50
€ 8,50
€ 29,50
€ 16,00
€ 23,50
€ 25,50
€ 22,50
€ 24,50
dagprijs
€ 29,95
€ 59.50
€ 23,00
€ 23,00
€ 23,00
€ 22,50
€ 25,50
€ 25,00
dagprijs
€ 25,50
€ 21,50
€ 23,00
€ 23,50
€ 23,50
dagprijs
€ 21,50
dagprijs
dagprijs
€ 22,50
€ 20,50
€ 7,50
€ 7,50
€ 8,50
€ 7,50
€ 8,50
€ 8,00
€ 8,50
€12.50
€ 14.75
.
Download hier de menukaart in PDF.